Over ons

Kunlabora betekent ‘samenwerking’ in het Esperanto. En samenwerken, dat is volledig waarvoor wij staan. We geloven in het bundelen van alle krachten om als één gemotiveerd team jouw doelstelling te realiseren.

Kunlabora team in een meeting ruimte

Onze kernwaarden

Wat ons onderling verbindt, is de passie om op een professionele manier kwalitatieve software te bouwen. Iedereen mag zichzelf zijn en kan zich kwetsbaar opstellen. We communiceren altijd op een transparante manier. Zo wordt het vertrouwen tussen de collega’s groter, gaat feedback geven makkelijker en krijg je als werknemer meer ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het team wordt hierdoor hechter en is beter op elkaar ingespeeld.

Hoe gaan we te werk?

Een vlakke structuur is voor ons niet alleen een modewoord, het is bij ons écht zo. We zetten in op zelfsturende teams. Beslissingen worden hierdoor vlotter gemaakt, de communicatie met de klant verloopt sneller en daarnaast zorgt het teamwerk voor extra werkplezier.

De wijze waarop we software bouwen is doordacht en gestructureerd. Tijdens het ontwikkelingsproces gaan we moeilijkheden niet uit de weg en worden ze openlijk gecommuniceerd. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken. We hebben een gedeelde passie voor softwareontwikkeling en zijn trots op ons werk. Dat uit zich onder andere in de hoge kwaliteit die we telkens afleveren.

Kunlabora team op kantoor

Teamwerk

Samen staan we sterker en bundelen we onze krachten. Onze crossfunctionele teams zorgen samen met jou voor een oplossing op maat.

Kennis van technologieën en technieken

Onze diepgaande kennis van een breed gamma aan technologieën en technieken zorgt ervoor dat we de juiste oplossing aanbieden voor jouw probleem.

Gedisciplineerde end-to-end aanpak

We gaan stap per stap en gedisciplineerd te werk om de vooropgestelde doelstelling te bereiken. Op het einde van de rit leveren we goedwerkende software aan zodat jij helemaal klaar bent voor de uitdagingen van morgen.

Outreach

Met Kunlabora willen we iets betekenen voor en teruggeven aan de wereld. Door onze kennis te delen en verbinding te maken met gelijkgestemden over bedrijven heen bijvoorbeeld. Of door inspiratiesessies en lezingen te geven en software te schrijven voor organisaties uit de sociale sector. Bovendien zijn onze stageopdrachten altijd projecten voor sociale organisaties.

Ontdek wat we doen

Argobora

Argobora is een samenwerking tussen Argon en Kunlabora. Argon is gespecialiseerd in 3D meetoplossingen, wij in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software. We bundelden onze krachten om samen geavanceerde metingen gebruiksvriendelijk en toegankelijk te maken voor onze klanten.

Meer over Argobora

Overtuigd van onze aanpak en klaar om samen te werken?