|

Zorg Leuven - Zorg@HOME applicatie

2 dames die op hun mobiel werken met de zorg@home app

Project details

Klant

Zorg Leuven

Industrie

Zorg

Geleverde services

Service Blueprint, Launcher, Care

Tijdspanne

oktober 2020 - maart 2021

Technologieën

AWS dynamodb, AWS cognito, Angular, Node.js, serverless framework

Zorg Leuven was op zoek naar een mobiele webapplicatie waarmee hun thuisverzorgers gemakkelijk een to-dolijst zouden kunnen raadplegen wanneer ze op locatie werken bij hun cliënten. Daarnaast wilde Zorg Leuven de kans grijpen om hun werking volledig te digitaliseren - tot voordien werkte de organisatie namelijk met papieren checklists. De communicatie tussen de thuiszorg, regiomanagers en therapeuten over taken en cliënten moest volledig geïntegreerd worden in de app. Op die manier kon de chaotische e-mailcommunicatie achterwege gelaten worden.

Om de ontwikkeling te financieren kreeg Zorg Leuven een subsidie ​​van de Koning Boudewijnstichting. De zorginstantie wil de applicatie ook delen met andere organisaties, waardoor multi-tenancy een ​​belangrijk aspect is.

 Met deze informatie ontwikkelde het Kunlabora team een toegankelijke en veilige Progressive Web App:

  • voor thuisverzorgers die een visueel ondersteund takenoverzicht kunnen maken voor hun cliënten, maar zo ook kwalitatieve ondersteuning krijgen en kunnen communiceren met hun regiomanager en therapeut.
  • die instaat voor een efficiëntere interne communicatie en coördinatie met aanbevelingen, etc.
  • waarmee therapeuten een extra blik op het welzijn van hun verzorgers en cliënten krijgen, zoals met signaalkaarten die worden ingevuld door de thuisverzorger.
  • die de administratieve last vermindert