|

Wij zijn een software factory

... EN BEHEERSEN ALLE STAPPEN VAN HET SOFTWARE ONTWIKKELINGSPROCES

Wij zijn IT experts... EN SAMEN VORMEN WIJ VOLWAARDIGE SCRUM TEAMS

Kris presenteert haar werk aan het teamHet Kunlabora team geniet van een pauze in de keukenDeveloper Inne aan het werk
Maak kennis met ons team

Outsourcing en co-sourcing van software ontwikkeling... DAAR ZIJN WE SUCCESVOL IN

Kunlabora's developers aan het werk

Outsourcing

Wij nemen alle fases van software ontwikkelingsprojecten op ons. Daarin zit het identificeren van je noden en doelen, het ontwerpen en ontwikkelen van de software, maar ook de verzorging en onderhoud van je applicatie nadien. Uiteraard doen we dit in alle openheid en transparantie, direct gestuurd door jouw input en doelstellingen.

Co-sourcing

Wat als je al een eigen ontwikkelingsteam hebt? Wij kunnen zorgen voor extra mankracht en bijscholing in de nieuwste technieken en processen. Hoe? Wij sturen onze Kunlabora experts om dagelijks met jouw team samen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen.

Onze oplossingen

Service Blueprint

Ontwerp de weg naar je optimale softwareoplossing

Demonstrator

Technische haalbaarheid

Launcher

Lanceer een softwareoplossing die je fundamentele noden dekt

Amplifier

Laat je softwareoplossing uitbreiden

Care

Houd je softwareoplossing in topconditie.

Twee Kunlabora collega's samen aan het werk

Alle stappen van het software ontwikkelingsproces... NEMEN WIJ GRAAG VOOR ONZE REKENING

Service Blueprint

We beginnen aan het bouwen van een softwareoplossing met een Service Blueprint die voldoet aan de behoeften van onze klant en een snelle start verzekert. We kunnen dit realiseren in slechts een paar weken.

Ontwikkeling

We maken kwaliteitssoftware in samenwerking met onze klanten. Om aan onze hoge eisen te voldoen, maken we gebruik van krachtige praktijken zoals pair programming, iteratieve ontwikkeling en nog veel meer.

Operations

Het integreren van operations in de development lifecycle is de snelste manier om ons doel te bereiken. Een constante implementatie automatiseert alle noodzakelijke stappen die een softwarewijziging moet doorlopen om snel en risicoloos live te gaan.

Cultuur... DIT ZIJN ONZE WAARDEN

/assets/uploads/img_20180502_145337.jpg

Inclusie

Gezien onze focus op teamwerk en duidelijke communicatie, geloven wij dat openheid en inclusiviteit van vitaal belang zijn om uitdagingen op de juiste manier aan te pakken.

Samenwerking

Kunlabora betekent ‘samenwerking’ in het Esperanto. We geloven dat constructieve samenwerking met de klant de sleutel is voor het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen.

Technische expertise

Wij nemen voortdurend deel aan verschillende leeractiviteiten om onze kennis en vaardigheden te verbeteren. Alleen door kritisch te blijven over onze eigen capaciteiten, kunnen we de snelle veranderingen in de wereld van softwareontwikkeling bijbenen.

Lees meer

Outreach... EN SOCIALE IMPACT

Kunlabora foto van het volledige team

Voor ons betekent outreach het leggen van betekenisvolle verbindingen in alle lagen van de samenleving. We willen niet alleen samenwerken met andere bedrijven, maar ook met maatschappelijke organisaties, kenniscentra, individuen en onze thuisstad, de stad Leuven. Door al onze gecombineerde expertise in te zetten, streven we naar echte maatschappelijke impact.

Lees over outreach