Events

Combining business & social impact II

Kunlabora wil ook als software bedrijf een steentje bijdragen om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Maar hoe kan je als bedrijf economisch gezond blijven en toch de wereld een beetje mooier maken? We zijn intussen bijna drie jaar op weg en hebben alvast een aantal mooie projecten kunnen realiseren. Twee daarvan lichten we graag toe op dit online Kunlaboratorium.

Mezuri ondersteunt buurtwerkers in de begeleiding van kwetsbare gezinnen en individuen. Samen met de Stad Leuven, Buurtwerk ’t Lampeke en een aantal Leuvense sociale organisaties hebben we de basistoepassing verder kunnen uitrollen met de Slim in de Stad prijs van de Vlaamse Overheid.

Met Povigo introduceren we een digitale groei-app die mensen na een burn-out versterkt om samen met een jobcoach opnieuw stappen in de richting van de arbeidsmarkt te zetten. Met de steun van het Europees Sociaal Fonds sloegen we de handen in elkaar met Groep INTRO, AP Hogeschool Antwerpen en IDEA Consult. We delen hoe we deze projecten aangepakt hebben en wat we bereikt hebben tot nu toe.

We hopen met dit Kunlaboratorium elke deelnemer te inspireren en even stil te laten staan bij de uitdaging om op een duurzame manier maatschappelijk te ondernemen.

Kunlaboratorium Social Impact II

Praktisch

Agenda

19u00 Welkom en intro

19u05 Mezuri - Slim in de stad met sprekers van de Stad Leuven, Slim in de Stad partners en Kunlabora

19u35 Digitale pauze/afwisseling

19u40 Povigo met sprekers van Groep INTRO, AP, IDEA Consult, ESF en Kunlabora

20u30 Digitale pauze/afwisseling

20u35 Panel

21u00 Einde

Dit Kunlaboratorium gaat online door op dinsdag 6 oktober. Een paar dagen op voorhand krijg je van ons de link om deel te nemen.

Schrijf je in via Meetup.

Of schrijf je in via dit formulier.

Graag tot dan!

Address
Diestsevest 32/0c
3000, Leuven
Connect with us