Events

Combining business and social impact

This Kunlaboratorium specifically will be in dutch to be more inclusive to the participants we hope to attract.

De wereld rondom ons zit vol met maatschappelijke uitdagingen. In de sustainable development goals van de VN worden de grootste uitdagingen op wereldniveau beschreven. Er is armoede, honger, ziekte, ongelijkheid, oorlog, overbevolking, overconsumptie, klimaatopwarming,…

Wij willen als bedrijf ons steentje bijdragen om deze uitdagingen mee aan te pakken. Maar hoe kan je als bedrijf economisch gezond blijven en toch de wereld een beetje mooier maken? Hoe kan een bedrijf vanuit zijn eigen sterktes en vakkennis iets waardevol betekenen voor de maatschappij?

Sinds onze oprichting zijn wij op zoek gegaan naar hoe we een sociale meerwaarde kunnen realiseren vanuit onze IT expertise. We hebben geprobeerd een goede balans te vinden tussen onze gewone werking als bedrijf en onze drang om iets goeds te doen voor de samenleving.

In dit Kunlaboratorium willen we delen hoe we dat gedaan hebben en wat we bereikt hebben tot nu toe. Daarnaast willen we dolgraag van andere bedrijven horen hoe zij zich inzetten voor de maatschappij zodat we kunnen leren uit elkaars ervaringen.

We hopen met dit Kunlaboratorium elke deelnemer te inspireren en even stil te laten staan bij de uitdagingen in onze samenleving en hoe we daarmee om kunnen gaan.

Agenda (pauzes zijn voorzien):

  • 18:00 Ontvangst met eten en drinken
  • 18:30 Kunlabora en sociale impact
  • 19:30 Andere bedrijven en sociale impact (waaronder Colruyt Group en Webmonks)
  • 21:15 Afsluiting en netwerken

Je kan voor dit evenement registreren via onze MeetUp pagina.

Address
Diestsevest 32/0c
3000, Leuven
Connect with us